Gáááz!

Lófasz,
oppardon, szerveroldali hiba a betöltés közben — próbálkozzon meg az oldal frissítésével!

kklóóór

kabai lóránt naplója
— énblog, de tényleg.


Wikipédia Facebook twitter ustream YouTube formspring.me — kérdezz! formspring.me — kérdezz!


legújabb bejegyzések
korábbiak
új kommentek


avasi keserű

kocka és a haverok — a comic strip-sorozat a KULTer.hu portálon folytatódik

klór

vakk


kérdezz

hol a mikor?

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

új kommentek

  • klór: Ahogy mondja, drága kolléga, ahogy mondja. (2014.02.15. 12:09) szerelem
  • de én: Nagy munka lehetett, három–négy éven át... (2014.02.15. 10:13) szerelem
  • de én: Ez az egyik legkedvesebb Kemény István-versem. (2013.01.20. 14:57) Kemény István: A vak filozófus és a zajok
  • klór: @Luna Littlewood: Olyannyira az kívánkozik id... (2012.12.31. 07:37) Zéró
  • Littlewood: A pennyroyal tea igen fájdalmasan gyomorbeteg... (2012.12.31. 07:33) Zéró
  • de én: Hogy kerül Budapest vérképe az atlaszra? (2012.12.16. 00:01) Fénytelen érv
  • Judit Lingon: Te is megint ezzel a rozsdával jösz. :-) (2012.10.18. 11:59) Annak, akit
  • Utolsó 20

témák

címkefelhő

cc licenc 2.5

Creative Commons Licenc

ÉletHasználatiUtasítás (2)

2009.11.03. 09:04 k.kabai l.

Megijedtél valamitől? Simogasd meg a macskáid. Elbizonytalanodtál? Menj ki pisilni. Rajzolnál valamit? Hívj rendőrt zaklatás miatt. Elfogyott a kávéd? Tisztísd meg a cipőd. Beszélnél valakihez? Feküdj le aludni. Hazudnod kell? Vegyél óvszert. Táncolnál? Húzz vastag alsóneműt. Megijesztenél valakit? Tegyél lavórt az ágyad mellé. Bizonytalanságban tartasz valakit? Seperj föl a konyhában. Rajzoltak neked? Zárd be az ablakod. Teázni szeretnének veled? Locsold meg a virágokat. Valaki beszél hozzád? Csavarj újat a kiégett izzó helyére. Hazudnak neked? Vedd le a nadrágod. Táncolnának veled? Mosogass el. Éhes vagy? Nevess cinikusan. Szomjas vagy? Törölgesd le a port a könyveidről. Szeretkezni támadt kedved? Lassan idd a hideg vizet. Éheznek téged? Hallgass Dvořákot. Szomjaznak rád? Dobd ki a fésűdet. Szeretkeznének veled? Gyújts egy gyertyát a halottaidért.
És így tovább, és így tovább, alélj el, mosolyogj, amikor tágra nyitott szemmel a Napba nézel, menj a picsába, élj egészségesen, gondolkodj az útvonalaidon, szunyókálj el a buszon, éberen kövesd a sorozatot a tévében, cserélj bundát, cserélj életet, tegyél fel egy új terítőt az asztalra, új függönyt a karnisra, tanulj meg okosan felejteni, tanulj meg folyamatosan hazudni, tedd napi gyakorlatoddá a törleszkedést, az elvtelen simulást, moss fogat naponta kétszer, ne válaszolj, ha kérdeznek, alázd meg, aki semmit se számít, használd ki, aki számítana rád, adj el akárkit egy marék cukorkáért, snóblizz a tárgyaiért, mert az egy nem egy, a kettő nem kettő, fojts meg tetszés szerint bárkit egy pohár vízben, akár a saját szennyedben, légy fegyelmezett, légy pontos, mondd, hogy gyarló az ember, s érezd úgy, hogy ezzel mindent meg is oldottál, sajnáld magad látványosan és szaladj az elérhetőnek tűnő lehetséges partnerek telefonszámai után, ne sajnáld az idődet semmiségekre, haszontalanságokra, gyűlöld, aki végképp nem várná tőled, éltesd és bálványozd méltatlan választottad, aztán gyűrd össze és dobd ki, gyújts fel egy tanyát majdnem véletlenül, égess fel egy erdőt előre megfontolva minden lépésed, tegyél szert minél több trófeára, vadászatod mégis könnyed szórakozás legyen, ne vedd észre, amit egyébként észre kellene venned, mert nem érdekes, nem számít, mit is foglalkoznál vele, miközben fütyörészed azt a régi, szívbemarkoló dallamot, mondd ki lelkifurdalás nélkül, hogy a szavak csak szavak, az a sláger pedig valami ostobán szentimentális film betétdala, tökéletesen megfelel, mert nincs mitől felforduljon a gyomrod, ha belezavarodsz a számolásba, természetszerűen az is a szexepiled, mily kevés az, ami számít, és milyen sok, ami nem, ne ígérj semmit, zsugorodik minden, így jó, ez jó, nem is kell több neked.
 

1 komment

témák:  számolni élethasználatiutasítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kkloor.blog.hu/api/trackback/id/tr501494844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"válaszd az életet!"
süti beállítások módosítása